Hos Svendborg Trykværksted gøres det helt rigtige.
Der bruges kun vandbaseret maling og der trykkes kun ved håndkraft. Det er mega sejt!

Vandbaseret maling indeholder nemlig ikke pvc eller phthalater, og er langt mere sundheds- og miljøvenlig end den udbredte plastmaling. Den vandbaseret maling jeg anvender hedder Permaset Aqua og indeholder ingen giftige kemikalier - overhovedet! Samtidig har den opnået godkendelse af Oekotex, så jeg kan derfor med god samvittighed trykke på alt fra babytøj til arbejdstøj. 

Jeg passer også rigtig godt på vores grundvand. Ved at bruge Permaset Aqua kan malingen vaskes fri fra trykrammerne, uden der skal bruges skadelige opløsningsmidler -  JEG BRUGER BARE VAND! På værkstedet lugter der ikke af kemikalier, her dufter dejligt.

Fordi jeg tager vores planet og ansvaret for den alvorlig, er jeg bevidst om det klimaaftryk der afsættes, og jeg efterstræber derfor at nedsætte det mest muligt. Det gøres ved at bruge Permaset Aqua og ved at indkøbe økologisk og bæredygtigt producerede tekstiler. Jeg går ikke på kompromis, jeg vil levere så bæredygtige produkter som muligt til konkurrencedygtige priser. Jeg er overbevist om, at man opnår det smukkeste resultat med en ren samvittighed og med fokus på miljøet.

Vil du gerne vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg er stolt over at bruge så seje leverandører: