Har du brug for hjælp til at visualisere din ide eller brand?

Har du brug for at få visualiseret din gode ide, produkt eller styrket din virksomheds indentitet, tilbyder jeg et forløb, hvor vi i tæt sparring får skabt netop den løsning du ønsker. Hos Svendborg Trykværksted løser jeg en bred vifte af designopgaver, og her er ingen opgave hverken for lille eller for stor.

Har du et større projekt, som involverer både grafisk design og tryk af brochure, mapper eller lignende, tilbyder jeg at facilitere processen og samarbejde med relevante leverandører, så du kun behøver at være i kontakt med mig undervejs.

Visuel identitet

Din virksomheds visuelle identitet er en vigtig faktor, når du skal vise omverdenen dit produkt. Jeg hjælper dig med at designe en stærk identitet, der formidler dit budskab.

Design

Mangler du et visitkort eller skal du have designet dit nye pladecover? Jeg løser en bred vifte af designopgaver, lige fra enkle opsætningsopgaver til større designopgaver.

Illustration og Artwork

Jeg visualiserer gennem illustrationer dit produkt eller budskab. Illustrationer kan noget som ord ikke alene kan, hvis du giver mig ordenene, så giver jeg dig illustrationen.

Emballage design og tryk

Mangler du et labeldesign eller emballage til dit produkt? Her løses både design- og trykopgaven. Jeg faciliterer trykprocessen på værkstedet eller hos vores samarbejdspartnere.

Digitalprint

Har du brug for digitaltryk eller offset tryk?
Jeg har landets bedste og miljøbevidste samarbejdsvenner og garanterer derfor det smukkeste resultat.

Messe- og udstillingsmateriale

Skal du bruge banner, roll-up eller beachflag til en udstilling eller messe?
Eller søger du et mere kreativt alternativ? Sammen finder vi på en spændende løsning.